Primul interviu pentru job-ul mult visat: succes sau dezamăgire?

Primul interviu pentru job-ul mult visat: succes sau dezamăgire?

După toată munca depusă în căutarea job-ului ideal, trimiterea CV-ului, a scrisorilor de intenție și a cererilor de angajare, ai primit răspunsul mult dorit: ești așteptat la interviu! Așadar, acum este momentul ideal spre a te pregăti pentru un astfel de eveniment, fără a rata nici măcar un detaliu.

Deși poate acesta nu este primul interviu de angajare la care urmează să participi, te sfătuim să ții cont de sfaturile de mai jos.

 

     Ce trebuie să ai în vedere înainte de a merge la interviu?

  • Studiază-ți cu atenție CV-ul!

Într-adevăr, este posibil să nu fi luat în calcul acest aspect la celelalte interviuri avute până acum. Totuși, înainte de a discuta cu toți candidații, persoanele care se ocupă de evaluare se ghidează după CV-ul transmis de către aceștia.

Așadar, trebuie să fii pe deplin conștient de informațiile cuprinse în cadrul acestui document, astfel încât să eviți neplăcerile cauzate de eventuale întrebări pe care intervievatorii ți le vor adresa.

  • Încearcă să ajungi la timp!

Atunci când vine vorba despre un interviu, lipsa punctualității nu este niciodată apreciată. De fapt, indicat ar fi să ajungi chiar cu 15 minute înainte de ora stabilită cu intervievatorii.

Acest mic avans de timp va fi ideal spre a te relaxa și a scăpa de emoții, dar și pentru a-ți aduna ideile.

  • Adoptă o atitudine politicoasă!

Cu siguranță, un candidat manierat va stârni simpatia intervievatorilor. Politețea este unul dintre ingredientele cheie în rețeta de succes a primului interviu.

  • Adresează întrebări originale!

De cele mai multe ori, intervievatorii tind să finalizeze discuția cu aplicanții interesați de acel job, permițându-le acestora să adreseze întrebările pe care le au.

Indiferent de cumulul de informații pe care îl deții despre acel job, companie sau domeniu, cel mai recomandat este să arăți interes, dar și spirit comunicativ bine dezvoltat, adresând întrebări cât mai originale. În acest fel, vei da dovadă de ingeniozitate și vei transmite că îți dorești cu adevărat să faci parte din acea echipă.

  • Optează pentru o vestimentație corespunzătoare!

Unul dintre aspectele esențiale de care e recomandat să ții cont înainte de primul interviu se referă la ținuta potrivită acestui context.

Prin urmare, te sfătuim să acorzi o atenție deosebită codului vestimentar intern, dar și pieselor de îmbrăcăminte din propria garderobă care respectă pe deplin cerințele firmei.

  • Nu uita de pantofii adecvați primului interviu!

 

În mod cert, emoțiile de dinaintea primului interviu sunt suficiente, motiv pentru care ar trebui să alegi o pereche de pantofi bărbați cât mai confortabilă. În acest sens, încearcă să eviți pantofii nou achiziționați, care te-ar putea strânge sau cei care au un design extravagant.

De asemenea, te poți orienta asupra modelelor de încălțăminte confecționate din piele naturală, întrucât acest material aduce o notă de rafinament, dar și de eleganță oricărei ținute, oferind, totodată, și gradul de confort necesar.

În cazul în care ești interesat de cele mai potrivite modele de pantofi bărbați pentru primul interviu, te așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.gitanos.ro, cu o gamă diversificată de încălțăminte din piele naturală de înaltă calitate.

 

Tu ești pregătit pe deplin pentru primul interviu? Nu uita să ții cont de sfaturile de mai sus pentru a avea succes în obținerea job-ului mult visat!

Lăsați un comentariu
Comentarii
26.06.2019 16:00
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/buy-amoxicillin/">Amoxicillin</a> sas.cvqr.gitanos.ro.nxm.gu http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
26.06.2019 16:24
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Online Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/buy-amoxicillin/">Amoxicillin Online</a> xta.qmrh.gitanos.ro.wcq.xh http://mewkid.net/buy-amoxicillin/