Cum să porți pantofii cu talpă joasă atunci când ești mică de înălțime

Cum să porți pantofii cu talpă joasă atunci când ești mică de înălțime

Cu siguranță, orice femeie mică de înălțime știe că pantofii cu talpă joasă pot să pară intimidanți de cele mai multe ori. De fapt, majoritatea reprezentantelor sexului frumos care fac parte din categoria minionelor aleg deseori pantofii cu toc în defavoarea celor cu talpă joasă, tocmai pentru a se bucura de acei centimetri în plus din prisma înălțimii.

Cu toate acestea, există numeroase modalități de a părea mai înaltă, chiar și atunci când optezi pentru încălțăminte fără toc. Secretul constă, bineînțeles, în maniera de asortare a acestor articole!

Acordând o atenție deosebită unor detalii aparent nesemnificative, precum sunt: culoarea pantofilor, modalitatatea prin care aceștia se încheie, dar și accesoriile lor principale (barete, curele, etc), vei reuși să te ridici la înălțimea propriilor așteptări (atât la propriu, cât și la figurat)!

Cu speranța că te vom ajuta să porți cu încredere o pereche de pantofi cu talpă joasă, la fel de bine cum te descurci cu tocurile, ți-am pregătit în cadrul acestui articol o serie de sfaturi utile la care să apelezi ori de câte ori pornești în căutarea încălțămintei perfecte.

 

     Află cum poți purta încălțămintea cu talpă joasă atunci când faci parte din categoria minionelor

În mod cert, fiecare dintre noi se mai confruntă ocazional cu agitația unei zile active, în care ai multe comisioane de făcut și numeroase locații în care trebuie să ajungi. Cu siguranță, pantofii cu toc nu sunt o alegere prea confortabilă, nu-i așa? Dacă nu vrei să mai lași înălțimea să reprezinte principalul impediment în obținerea unui look inspirat, pe deplin confortabil, atunci te sfătuim să ții cont de următoarele aspecte:

 

     Poartă pantofii cu talpă joasă alături de pantaloni 3/4 (popularii „cropped pants”)

Asortarea încălțămintei fără toc cu o pereche de pantaloni lungi nu va face decât să atragă atenția asupra faptului că ești mică de înălțime. Pe de altă parte, modelele populare de pantaloni de tip cropped (sau 3/4) vor forma un spațiu mai mare între tivul acestora și pantofi, lăsând impresia unor picioare mai lungi decât sunt în realitate.

 

     Optează pentru tonuri nude

După cum bine știi deja, pantofii nude creează o tranziție perfectă de la glezne la încălțăminte, oferind un efect vizual de prelungire a piciorului, în partea sa inferioară. Așadar, de ce să nu profiți la maximum de această iluzie optică, achiziționând încălțăminte cu talpă joasă în astfel de nuanțe avantajoase?

 

     Combină pantofii cu pantaloni, rochii sau fuste SCURTE

Acest gen de piese vestimentare potrivite pentru partea de jos a corpului sunt ideale pentru orice femeie, însă în special pentru minione. Așadar, pentru a-ți „alungi” la maximum picioarele, asigură-te că optezi pentru fuste sau rochii mini în formă de A, spre a nu atrage atenția asupra faptului că ești mai mică de înălțime.

 

Pare destul de ușor, nu-i așa? Cu toate că, uneori, ți-ai dori să fii mai înaltă, cel mai important este să îți accepți mereu imperfecțiunile, simțindu-te excelent în propria piele! Spre a deborda de încredere în timp ce porți o pereche de pantofi damă cu talpă joasă, te așteptăm cu o colecție diversificată de încălțăminte din piele pe www.gitanos.ro!

Lăsați un comentariu