Cele mai râvnite secrete în materie de încălțăminte: Cum poți preveni bătăturile cauzate de pantofi?

Cele mai râvnite secrete în materie de încălțăminte: Cum poți preveni bătăturile cauzate de pantofi?

Ce persoană nu este atrasă de modelele de pantofi eleganți, care aduc acea doză de rafinament, necesară în cadrul oricărei ținute?

Pe de altă parte, încălțămintea mai confortabilă, cu o talpă plată sau de natura celor ortopedice este o opțiune tentantă, în special dacă ținem cont de disconfortul provocat deseori de pantofii cu toc sau cu o talpă mai înaltă. De fapt, de cele mai multe ori, ne confruntăm cu dificultăți, cauzate de apariția bătăturilor sau a rănilor, ca urmare a încălțămintei nepotrivite.

În realitate, orice persoană poate beneficia de confort deplin, indiferent de modelul de pantofi ales, dacă ține cont de câteva reguli pe cât se poate de simple, spre a preveni apariția rănilor sau a bătăturilor.

Tu știi care sunt cele mai importante trucuri la care poți apela spre a te simți confortabil în orice model de pantofi? Află în rândurile următoare câteva secrete importante:

 

     1. În ce moment al zilei probezi pantofii?

Și tu faci parte din categoria pasionaților de modă? Atunci, în mod cert, nu ai nevoie de un anumit motiv pentru a da start cumpărăturilor.

Totuși, pentru a nu investi într-un model de încălțăminte care să îți cauzeze disconfort, te sfătuim să îți programezi sesiunea de shopping în cea de a doua parte a zilei. Explicația acestei necesități este pe cât se poate de simplă: pe parcursul zilei, picioarele au tendința de a-și modifica forma, umflându-se, mai ales dacă ești genul de persoană activă.

Așadar, evită achizițiile de pantofi în perioada dimineții și nu uita să ții cont și de următoarele trucuri utile, prezentate mai jos.

 

     2. Pentru ce modele de șosete optezi?

Dacă avem în vedere modelele de pantofi care pot fi purtate cu șosete, atunci este esențial să alegi tipul potrivit de astfel de accesorii. O pereche de ciorapi aleși incorect îți vor cauza disconfort, îndeosebi în timpul mersului.

Spre a preveni o astfel de neplăcere, îți recomandăm să optezi pentru șosete ce au cusături delicate, confecționate din materiale de înaltă calitate.

 

     3. Din ce material sunt confecționați pantofii?

Întrucât confortul este unul dintre cele mai importante aspecte la care râvnim atunci când cumpărăm o pereche de pantofi, este esențial să căutăm doar modele de încălțăminte confecționate din piele naturală.

Spre exemplu, în cadrul magazinului nostru online, www.gitanos.ro, calitatea primează. În acest fel, vei beneficia de o decizie confortabilă, sub forma unui design modern și atrăgător.

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe informații cu privire la colecția de pantofi bărbați sau damă disponibili în primăvara-vara anului 2019.

 

     4. Un plus de siguranță: nu uita de plasturi!

Te-ai confruntat nu doar o dată cu experiențele neplăcute cauzate de încălțămintea incomodă? Atunci, este timpul ideal să optezi pentru o măsură preventivă!

Așadar, încearcă să te afli mereu în posesia unui plasture special pentru pantofi. În acest fel, vei evita orice tip de neplăcere legată de rănile sau bătăturile ce pot să apară.

                   

Dacă și tu vei ține cont de sfaturile de mai sus, în mod definitoriu problemele cauzate de bătături sau de răni vor aparține de domeniul trecutului! Te așteptăm pe www.gitanos.ro cu o colecție modernă de pantofi confecționați din piele de înaltă calitate!

Lăsați un comentariu