Cele mai noi trenduri pentru iubitoarele de pantofi. Care sunt modelele populare de încălțăminte în 2019?

Cele mai noi trenduri pentru iubitoarele de pantofi. Care sunt modelele populare de încălțăminte în 2019?

Cu siguranță, una dintre marile întrebări conturate pe buzele oricărei fashioniste în acest an se referă la trendurile în materie de încălțăminte. Ce modele de pantofi sunt populare în 2019? Ei bine, tendințele sunt numeroase, astfel încât fiecare reprezentantă a sexului frumos să poată alege exact ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Bineînțeles, înainte de a ne ghida după noutățile din modă, este deosebit de important să luăm decizii cu privire la încălțămintea din garderobă în funcție de vârstă, stilul propriu, codul vestimentar impus la locul de muncă, dar și preferințe.

Spre a te ajuta să faci cea mai potrivită alegere atunci când vine vorba despre achizițiile de pantofi în acest an, am realizat în cadrul acestui articol o listă cu modelele populare de încălțăminte în primăvara – vara anului 2019. Hai să vedem despre ce este vorba:

 

     Pantofii cu platformă - pentru un plus de înălțime

Ce femeie nu iubește acest trend? De fapt, asemenea modele de încălțăminte sunt o variantă excelentă pentru orice iubitoare de pantofi, în special în rândul celor care și-ar dori să fie o idee mai înalte. Mai mult decât atât, confortul este principalul avantaj de care te vei bucura atunci când optezi pentru astfel de pantofi, indiferent dacă e vorba de sandalepantofi sport sau bocanci.

Esența trendului: încălțămintea cu platformă alungește piciorul din punct de vedere vizual, fiind o alegere ideală alături de rochiile maxi, de primăvară.

 

     Sneakers – o alegere fashion cu o notă de confort

Ideea că sneakerșii au rămas în tendințe și în sezonul călduros din acest an reprezintă, în mod cert, un motiv mare de bucurie pentru toate femeile care fug de tocuri sau de încălțămintea elegantă. Aceste modele de pantofi sport vin în întâmpinarea iubitoarelor de modă cu un plus de versatilitate, întrucât în acest an pot fi purtați în numeroase combinații vestimentare, începând de la rochiile cu paiete, costume și până la ținutele sport.

Esența trendului: asortează o pereche de sneakerși colorați cu ținute compuse din articole de îmbrăcăminte monocrome.

 

     Pantofii stiletto – o opțiune elegantă cu o doză de rafinament

Deși nu au fost prezenți pe podiumuri o perioadă însemnată de timp, pantofii stiletto s-au întors în tendințe cu forțe pe cât se poate de proaspete. Cu toate că implică respectarea unui stil vestimentar elegant sau office, aceste modele de încălțăminte sunt un must have în garderoba oricărei femei.

De fapt, pantofii stiletto reprezintă o alegere inspirată nu doar în contextele business sau rafinate, ci sunt perfecți și pentru acea zi banală de joi în care simți nevoia să optezi pentru ținute feminine.

Esența trendului: pantofii stiletto nude alungesc și subțiază piciorul din prismă vizuală, fiind versatili în numeroase variante de outfit-uri!

         

Ție care dintre variantele de mai sus ți se potrivește cel mai bine? Dacă dorești să fii mereu în pas cu moda, te așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.gitanos.ro, cu modele moderne de pantofi damă piele la prețuri atrăgătoare, astfel încât să iei decizia corectă pentru garderoba ta din acest an!

Lăsați un comentariu