Află care sunt cele mai potrivite cărți pentru a fi oferite cadou unui bărbat

Află care sunt cele mai potrivite cărți pentru a fi oferite cadou unui bărbat

De cele mai multe ori, atunci când oferim un cadou unei persoane dragi, ne dorim să-i aducem zâmbetul pe buze, alegând un produs cu adevărat potrivit preferințelor sale. Dar ce cadou poate fi mai ideal pentru un iubitor al lecturilor decât o carte bine aleasă, conform gusturilor sale?

În cadrul acestui articol, ți-am pregătit o listă cu acele cărți pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în propria sa bibliotecă. Hai să vedem pe care dintre acestea i-o poți oferi în dar unui prieten drag:

TOP 7 cărți pe care orice bărbat ar trebui să le citească:

 

     1. Cartea „Tată Bogat, Tată Sărac” de Robert Kiyosaki

Cine este familiar scrierilor autorului Robert Kiyosaki, cu siguranță, știe cât de fascinante pot deveni aceste lecturi, îndeosebi pentru persoanele interesate de domeniul financiar. Acest roman este un mod excelent de a învăța cum să devii independent din punct de vedere financiar.

Deși cartea este disponibilă de câțiva ani în librării, principiile de bază prezentate în cadrul său sunt general valabile, indiferent de perioadă. De fapt, subiectul principal abordat de către autor se referă la inteligența financiară și la principalele mijloace prin care oamenii pot înțelege fluxul banilor: „...oamenii învață să lucreze pentru bani… dar nu învață niciodată să pună banii să acționeze pentru ei.“ – Robert T. Kiyosaki

 

     2. Romanul „Sexus” al autorului Henry Miller

Fiind primul roman din cadrul trilogiei denumită „Răstignirea trandafirie” a autorului Henry Miller, finalizat în decursul a nu mai puțin de zece ani, „Sexus” se numără pe lista lecturilor de nerefuzat a oricărui iubitor al cititului.

Dacă ne raportăm la un fragment reprezentativ al romanului, atunci acesta este, în mod cert, cel mai semnificativ, din care ne putem da seama cât de fascinantă este cartea: „Tabuurile sunt un fel de reziduu al minţilor bolnave, spectrul celor care nu au avut curajul să trăiască din plin şi care ne-au vârât pe gât aceste interdicţii, deghizate în morală şi religie.” - Henry Miller

 

     3. „Noua dezordine amoroasă” - Pascal Bruckner şi Alain Finkielkraut

Dacă ați citit acest roman, atunci știți cât de relevante sunt întrebările tratate în cadrul său pentru secolul în care trăim.

Așadar, „Ce-am mai păstrat din idealul ascetic în care comunismul cuceritor vedea raţiunea sa de a fi?”, „Ce-a mai rămas din figura austeră, chibzuită, familială a Burghezului?”, dar și multe alte astfel de semne de întrebare ne conduc la concluzia conform căreia uneori începem să neglijăm ceea ce ne înconjoară, așa cum este și viața sexuală, subiect care afectează din ce în ce mai mulți bărbați.

 

     4. „Cele 120 de zile ale Sodomei” - Marchizul de Sade

În mod uimitor, autorul a finalizat această carte în doar 37 de zile, pe parcursul detenţiei sale în Bastilia în anul 1784. Bucurându-se nu doar de o desfășurare deloc obișnuită, ci și de o manieră de descriere spectaculoasă a fiecărei zile în parte, ultimele trei părți ale romanului cuprind o serie de înșiruiri de cazne sexuale. Din acest motiv, în cadrul său sunt cuprinse și note cu trimiteri bibliografice, în vederea verificării anumitor informații, spre a înțelege cartea și cuprinsul său mai bine.

Cu toate că anumiți critici îl consideră drept cel mai pervers roman din întreaga lume, acesta arată că în spatele mecanicii repetitive a actului amoros (indiferent de variantele sale) există mereu o doză de fantezie.

 

     5. „Eliberarea de stres la bărbați” - Jed Diamond

Fiind fundamentat pe o serie de cercetări științifice de top, romanul poate fi un adjuvant esențial în îndepărtarea efectelor toxice ale stresului și în recăpătarea forțelor proprii, fără a mai fi nevoie să se apeleze la terapie sau la tratamente medicamentoase.

De fapt, această lectură poate fi utilă pentru cei care doresc să îndepărteze efectele nefaste ale depresiei, anxietății, acceselor de furie sau ale iritabilității, să își îmbunătățească viața sexuală, comunicând într-un mod constructiv cu partenera de viață, să scape de durerile cronice și de insomnii, respectiv să obțină o stare de bine, recăpătându-și pasiunea și bucuria de a trăi. Toate rezultatele pe care le putem obține citind această carte, se bazează pe o serie de instrumente eficiente ale vindecării energetice, prezentate de către psihoterapeutul Jed Diamond, care, la rândul său, se bucură de mai bine de 40 de ani experiență în domeniu, fiind autorul a zece cărți de acest gen.

 

     6. „Marele Gatsby” - F. Scott Fitzgerald

Cine nu a auzit de această lectură și cine nu a vizionat cu plăcere, cel puțin o dată, filmul adaptat după acest roman?

Ei bine, cuprinzând o serie de evenimente spectaculoase, Marele Gatsby prezintă povestea lui James Gatz, care, condus de dragostea puternică pe care i-o poartă frumoasei Daisy Buchanan, trece printr-o serie de schimbări, devenind dintr-un student la Oxford, traficant de alcool, iar mai apoi milionar.

Combinând armonios romantismul, misterul și acțiunea, romanul înfățișează una dintre cele mai puternice povești de iubire din toate timpurile.

 

     8. „Bărbatul conștient” - John N. Gray și Arjuna Ardagh

Fiind și autorul celebrei lecturi „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” (consacrată drept cea bine vândută carte despre relațiile dintre sexe), John Gray este unul dintre cel mai cunoscuți experți în materie de relații din întreaga lume.

Astfel, în cadrul romanului „Bărbatul conștient”, autorii tratează principalele mijloace prin care bărbații pot să își descopere scopul și misiunea pe care le au în viață, fără a fi dominați de propriile emoții și sentimente. De fapt, este vorba despre explorarea celor 12 calități ale noii masculinități, cu ajutorul unor informații relevante referitoare la maniera în care biochimia influențează aceste calități.

Un alt aspect interesant despre această carte este faptul că poate fi citită și de către femei, în cadrul său fiind prezentate indicații prețioase despre cum o reprezentantă a sexului frumos poate găsi un partener de viață.

 

Te-ai hotărât? Tu pentru ce carte optezi atunci când vine vorba despre cadoul potrivit pentru un bărbat? Până una alta, te așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.gitanos.ro, cu o gamă diversificată de pantofi damă, astfel încât să ai cel mai deosebit, dar și cel mai confortabil model de încălțăminte la petrecerea aniversară la care vei participa.

Lăsați un comentariu